torsdag den 1. juni 2017

Lyn stegt kylling med Kashew nødder (4 pers.)





Lyn stegt kylling med Kashew nødder (4 pers.)




500 g strimlet kylling brystfilet uden skind ”Gai”
1 løg i skiver ”Hourm hur jari”
2 spsk vand ”Nam”
2 spsk vegetabilsk olie ”Nam man”
3 fed hvidløg i skiver ”Gairtim”
1 spsk østerssauce ”nam man hoii”
4 snittede røde chili ”Piki nue”
1 spsk tamarind ekstrakt ”Nam ma kam birk
1 spsk fiskesauce ”nam baa”
2 teske.  Kokossukker ” Nam darn biip”
100 g ristede Kashew nødder ”Tuur”

1. Varm 2 spsk olie op i en wok eller sauter pande, tilsæt chili og hvidløg og sauter det gyldent og sprødt. Dryp af på fedt sugende papir.
2. Kom den sidste skefuld olie i din wok og sauter kyllingekød og løg, til kødet er gyldenbrunt og gennem stegt.
3. Rør alle saucer, Tamarind ekstrakt, vand og kokossukker i din wok og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt Kashew nødderne og vend det hele godt.


Server retten med stegt chili og hvidløg på toppen.


Tilbehør:
 server retten med dampkogte jasmin ris

CCopyright CarryOut.dk / AsiaCooking.dk 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar