fredag den 17. februar 2017

Uge 7-2017 Blandede grønsager i østerssauce (6 pers.)

Blandede grønsager i østerssauce (6 pers.)





Lyn stegt Broccoli blade, gulerødder, Lange thai bønner, hvidløg og bønnespirer.

6 stilke Thailandske Broccoli blade
2 store gulerødder
200 g Lange thai bønner
1 spsk. vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
125 g bønnespirer
2 spsk østerssauce
1 spsk vand
1 tsk Kokos sukker


1. Skyl Broccoli blade grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde skiver. Skær bønnerne i stykker à 5 cm.

2. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes Broccoli blade, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.

3. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og Kokos sukker og kog videre i 1 minut. Server reten meget varm sammen med dampkogte Jasmin ris.

Der kan også bruges peberfrugt, mini majs og sukkerærter)

in english http://asiancooking.dk

Copyright 2017 Carryout.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar