Blandede grønsager i østerssauce (6 pers.)
Lyn stegt Broccoli blade, gulerødder, Lange thai bønner, hvidløg og bønnespirer.
6 stilke Thailandske Broccoli blade
2 store gulerødder
200 g Lange thai bønner
1 spsk. vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
125 g bønnespirer
2 spsk østerssauce
1 spsk vand
1 tsk Kokos sukker
1. Skyl Broccoli blade grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde skiver. Skær bønnerne i stykker à 5 cm.
2. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes Broccoli blade, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.
3. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og Kokos sukker og kog videre i 1 minut. Server reten meget varm sammen med dampkogte Jasmin ris.
Der kan også bruges peberfrugt, mini majs og sukkerærter)
in english http://asiancooking.dk
Copyright 2017 Carryout.dk
6 stilke Thailandske Broccoli blade
2 store gulerødder
200 g Lange thai bønner
1 spsk. vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
125 g bønnespirer
2 spsk østerssauce
1 spsk vand
1 tsk Kokos sukker
1. Skyl Broccoli blade grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde skiver. Skær bønnerne i stykker à 5 cm.
2. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes Broccoli blade, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.
3. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og Kokos sukker og kog videre i 1 minut. Server reten meget varm sammen med dampkogte Jasmin ris.
Der kan også bruges peberfrugt, mini majs og sukkerærter)
in english http://asiancooking.dk
Copyright 2017 Carryout.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar