fredag den 10. februar 2017

Kylling med frisk basilikum og lange thai bønner ”Pad bai ka pau” (4 pers.)


Kylling med frisk basilikum og lange thai bønner


”Pad bai ka pau” (4 pers.)




200 g Lange Thai bønner ”Tur fak jaau”
200 g mini majs “kapoot”   
1 spsk vegetabilsk olie ”Nam Man”                 
3 fed hakket hvidløg ”Gai tirm”                         
250 g kylling i tynde skiver ”gaii”
30 friske Hellig basilikum blade ”Bai ka pau”
2 spsk fiskesauce ”Nam Ba”                             
2 spsk vand ”Nam”
3- 4 friske røde chili ”Piki nue”                          


Tilbehør:

Jasmin ris  ”kau”                                                  

1.      Skær de lange Thai bønner og mini majs i 5 cm lange stykker.
2.      Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det let. Tilsæt hellig basilikum blade, chili, mini majs og bønner og lynsteg i ca. 1 minut
3.      Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne og mini majs er kogte, men stadig meget sprøde.

Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin ris.




copyright CarryOut




Ingen kommentarer:

Send en kommentar