fredag den 3. februar 2017

Oksekød med Masaman karrypasta (4 Personer.)





500 g Oksekød i strimler
2 spsk Frisk Masaman karry pasta
1 spsk vegetabilsk olie
8 stk. Friske søde basilikum blade
½ dåse. Kokosmælk
2 spsk fiskesauce
8 – 10 stk. thailandske kardemomme frø
1 spsk Kokossukker

Ønskes retten stærk tilsæt små chili 3 –4 stk.


1. Varm olien op i en gryde, tilsæt karrypasta, sød basilikum og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, kardemomme frø, ”Chili” og kokos sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
2. Tilsæt kødet og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til kødet er færdig.
3. Server retten med dampkogte, jasmin ris.


in english http://asiancooking.dk

copyright CarryOut

Ingen kommentarer:

Send en kommentar