torsdag den 26. januar 2017

NEMT & HURTIGT Sushi (10 stykker.)


500g Fersk røget laks, lys sej eller krabbestænger
6 dl vand
500 g Sushi ris
10 stk. Sushi Nori tang plader
1½ te ske Tamanoi sushinoko


1. Risene skylles og koges ca. 15 min, Tilsæt Tamanoi sushinoko
2. En tang plade lægges på en sushi måtte, fugt den let med lidt vand.
3. Et lag ris fordeles over tangen, ca. 4 cm skal være frit i den ene ende.
4. Lav en fordybning i risen og læg fisk og evt. syltet ingefær en anelse wasabi stryges på fisken.
5. Rul til en rolade, skæres i 3- 4 cm tykke skiver

Varianter: 
Kan laves med f.eks agurk, kaviar osv.


Tilbehør:
Syltet ingefær
Wasabi paste
Sushi Soja
Sushi måtte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar