torsdag den 5. januar 2017

THAILANDSKE SATAY SPYD



500 g kylling eller magert svinekød
1 brev satay seasoning mix
1¼ dl. Kokosmælk
1 pk. Satay spyd
3 spsk. Vegetabilsk olie

1. Skær kødet i meget tynde skiver.
2. Brev A blandes med lidt vand, hæld det over kødet, i et porcelænsfad.
3. Bland det godt. Stil fadet på køl i adskillige timer, gerne til næste dag.
4. Sæt 1 – 2 skiver kød på hvert satay træ spyd. (Satay spyd kan udblødes i nogle timer i et fad vand inden brug. Så undgår man, at de brænder under grilningen.)
5. Grillsteg satay spydene brune på alle sider ved høj varme.
6. Server dem meget varme med satay sauce og sød chili sauce til

Satay sauce
7. Brev B blandes med kokosmælk og olie, som bringes i kog
8. Kom denne sauce i en lille skål










Copyright Carry Out/ Shop Asia

kan også findes på asiacooking,dk

in English http://www.asiancooking.dk


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar