fredag den 20. januar 2017

Stærk reje suppe ”Tom Yam Gong” (2 Pers.)


¾ liter vand ”Nam” 1 brev ”Tom Yam Paste” 
50g Kina rejer ”Gong” 
1 Dåse Thai Svampe ”Head houm”  
1 spsk fiskesauce ”Nam Ba” 
2 spsk lime juice ”Nam nar mare naou”
3- 4 friske røde chili ”Piki nue”
2-3 stk. friske citron græs (Da kai)
2-3 stk. Kaffir lime blade (Bai ma gut)
1 dl fløde (Cream)

Pynt: Frisk koriander
Tilbehør: Jasmin ris ”kau” 


1. Kog vand og tilsæt Tom Yam paste.
2. Tilsæt rejer og svampe.
3. Skær citron græs og kaffir lime blade i strimler.
4. Tilsæt fiskesauce, lime juice, fløde, citron græs, kaffir lime blade og chili.
5. Pynt med koriander blade.
6. Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin ris.


in english http://asiancooking.dk

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar