torsdag den 12. januar 2017



Omelet med svinekød (4 pers.).



• 125 g frisk hakket svinekød
• 1¼ dl vand
• 4 let sammenpiskede æg
• 2 spsk vegetabilsk olie
• 2 fed hakket hvidløg
• 1 spsk lys sojasauce
• 3 hakkede forårsløg
• 1 pose hakket koriander med rødder
• 100g sukker ærter
• 100g mini majs

1. Varm 1 spsk olie op i en stor pande, tilsæt svinekød og hvidløg og steg, til kødet bliver brunt.

2. Tilsæt lys sojasauce og vand, kog op. Skru ned for blusset og lad simre, til væsken er fordampet. Tag kødet op og stil det til side.

3. Vask og tør panden og sæt den tilbage på blusset. Tilsæt den sidste skefuld olie og lad den løbe hen over panden. Hæld de sammenpiskede æg på panden.

4. Kom svinekødet, forårsløg, mini majs, sukker ærter og koriander over æggemassen og læg låg på. Steg omeletten ved moderat varme, til æggene begynder at stivne. Fold halvdelen af omeletten over den anden halvdel og steg videre, til æggemassen i midten er stivnet, pynt omeletten med frisk koriander


Som tilbehør kan anbefales En meget lækker Sød Chili sauce

in english asiancooking.dk Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar