torsdag den 29. december 2016

               

Lækker thailandsk svampe salat

”Yam Head Hue Nue” (2 Pers.)


200g Kina rejer  ”Gong”                                         
200g Friske Thai øre svampe ”Head hue nue”
½ Te ske Salt ”Gørre”                                             
2 spsk lime juice ”Nam nar mare naou”             
3- 4 friske røde chili (store) ”Piki nue”               
5 stk. friske Røde løg ”Hourm dang”                  
2 stilke. Friske forårsløg ”Don hourm”              
1 stilk Koriander ”Pak tie”                                   
1 stilk Mynte ”Salanær”                                       
½ te ske Sukker ”Nam dan”                                 
                     


1.    Kog vand og tilsæt øre svamp, og kog 2 – 3 minutter, og tages op og skæres i store stykker
2.    Kog rejerne til de er røde og tag dem op.
3.    Skær de røde løg i både.
4.    Hak forårsløg og chili.
5.    Kom det hele i en skål.
6.    Tilsæt nu salt, lime, koriander, mynte og sukker og rør godt rund.

Copyright Carry Out/ Shop Asia

kan også findes her http://asiacooking.dk/opskrifter

in English http://www.asiancooking.dk


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar