torsdag den 15. december 2016

Uge 50 Kylling med Panang karry

Panang karrypasta med kylling (6 pers.)

500g kylling kød
1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk Panang karrypasta
4 dl kokosmælk
2 spsk fiskesauce
4 stk. kaffir limeblade
15 friske basilikum blade
1 spsk palme sukker



1. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande
2. Tilsæt karrypasta og steg det i 1 minut.
3. Rør alle øvrige ingredienser i og kog op.
4. Skru ned for blusset og lad retten simre i ½ time, til kødet er mørt
5. Pynt med kaffir limeblade og friske Chili

Tilbehør:
server retten med jasmin ris.

Copyright Carry Out/ Shop Asia

find flere opskrifter på vores hjemmeside

in English http://www.asiancooking.dk Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar