torsdag den 1. december 2016

Opskriften for december

Dampet fisk i bananblade. 6 personer

2 kg fisk
2 æg
3 koriander (fint hakket)

Pynt:
Røde og grønne Chili (skåret i fine strimler)
Kaffir lime blade  (skåret i fine strimler)

6 poser sød basilikum (skåret i fine strimler)
6 te ske ris mel
8 spise ske Fiske sauce
50 stk. Bananblade (lavet til små skåle)
2 stk. spidskål (skåret i fine strimler)
4 spise ske rød karry pasta
4 dåser kokosmælk a 400ml
400 ml vand

Tilberedning
1.Vask fisken og skær den i små tern
2.1 dåse kokosmælk, rismel og salt røres sammen varm lidt op under omrørning og tages af
3.3 dåse kokosmælk, karry pasta, som røres sammen, tilsæt fisk, sød basilikum, æg, fiske sauce og rør lind brug ca. 400ml vand lidt af gangen.
4.Kog vand og tilsæt spidskål, tages nu af og kommes i en si under koldt vand
5.Fordel 4) i  de små bananblade skåle
6.Hæld nu 3) i de små bananblade skåle
7.hæld nu 2) over i de små bananblade skåle
8.dampkog i ca. 20 minutter og pynt


copyright Carryout.dk 2016

find flere opskrifter på vores hjemmeside

in English http://www.asiancooking.dk Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar