torsdag den 8. december 2016

Lækker thailandsk svampe salat”Yam Head Hue Nue” (2 Pers.)


200g Kina rejer ”Gong”
200g Friske Thai øre svampe ”Head hue nue”
½ Te ske Salt ”Gørre”
2 spsk lime juice ”Nam nar mare naou”
3- 4 friske røde chili (store) ”Piki nue”
5 stk. friske Røde løg ”Hourm dang”
2 stilke. Friske forårsløg ”Don hourm”
1 stilk Koriander ”Pak tie”
1 stilk Mynte ”Salanær”
½ te ske Sukker ”Nam dan”


1. Kog vand og tilsæt øre svamp, og kog 2 – 3 minutter, og tages op og skæres i store stykker
2. Kog rejerne til de er røde og tag dem op.
3. Skær de røde løg i både.
4. Hak forårsløg og chili.
5. Kom det hele i en skål.
6. Tilsæt nu salt, lime, koriander, mynte og sukker og rør godt rund.


Coppyright 2016 Carry Out

find flere opskrifter på vores hjemmeside Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar