Lyn stegt nudler ret ”Pad Thai”
(2 pers.)
300g
Tynde risnudler ”Wun sen”
5 stk. kina rejer ”Gung”
3 stk. æg ”Kai”
500g. saltet jordnødder ”Tur”
1 pk. Tofu (Sojabønne masse) ”Dau Hue”
50 g. Chinese leek leaves ”bai goui chai”
3 spsk fiskesauce ”Nam
Bar”
50g. Hakket syltet hvid radise ”Hur tai bå”
4 spsk Sukker ”Nam
darn”
5 stk. kina rejer ”Gung”
3 stk. æg ”Kai”
500g. saltet jordnødder ”Tur”
1 pk. Tofu (Sojabønne masse) ”Dau Hue”
50 g. Chinese leek leaves ”bai goui chai”
3 spsk fiskesauce ”
50g. Hakket syltet hvid radise ”Hur tai bå”
4 spsk Sukker ”
½ spsk knust tørret
chili ”Pek Bon”
1 Teske hakket røde
thai løg ”Hoam dang”
1 Teske hakket
Hvidløg ”Ga tirm”
4 spsk Tamarind
extrakt ”Nam
makarm”
½ Kop olie ”Nam
man”
100g Bønnespire ”Tur nong”
Tilbehør:
Friske bønnespire, Friske Forårsløg, Både
af lime, Hakket saltet jordnødder,
Chili pulver, Sukker, Riseddike, Tørret små
rejer
1.
Varm olien op i en wok,
tilsæt hvidløg og røde thai løg, når de er gule tilsættes nudler (hvis der bruges
tørret nudler, så skal de udblødes i varmt vand til de er bløde) og rør så
retten ikke klister fast. Flyt nudlerne til den ene side af woken.
2.
Kom 3 spsk olie op i
woken, når olien er varm, tilsættes Rejer, tofu, syltet radise, tørret chili,
sukker, tamarind extrakt og fiske sauce og
sauter det under omrøring.
3.
Tilsæt 2 spsk olie, når
olien er varm, rør æg og jordnødder i, tilsæt Chinese leek leaves og
bønnespire.
Copyright Carry Out/ Shop Asia
find flere opskrifter på vores hjemmeside
in English http://www.asiancooking.dk
Copyright Carry Out/ Shop Asia
find flere opskrifter på vores hjemmeside
in English http://www.asiancooking.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar