mandag den 13. marts 2017

Gul karrypasta med fisk (4 pers.)

Gul karrypasta med fisk (4 pers.)


2006-03-04 13.16.29.jpg


2 spsk Frisk Gul karry pasta                              
500 g lyse fiskefileter
1 spsk vegetabilsk olie                                    
8 stk. Friske søde basilikum blade               
3 stk. friske kaffir limeblade                                
½ dåse. Kokosmælk                                             
2 spsk fiskesauce                                                 
2 strimler Kaffir lime skal á 5 cm                        
1 spsk Kokossukker                                            
Ønskes retten stærk tilsæt små chili 3 –4 stk.
1.    Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fiskekødet i store, mundrette bidder.
2.    Varm olien op i en gryde, tilsæt Gul karrypasta, sød basilikum, kaffir limeblade og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, limeskal, ”Chili” og kokos sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
3.    Tilsæt fiskestykkerne og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til fisken er færdig.
4.    Fjern kaffir limeblade og server retten med dampkogte, jasmin ris.

Copyright CarryOut.dk / AsiaCooking.dk 

in english http://asiancooking.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar